Loading...
Klusdienst Kristof 2018-05-14T08:03:59+00:00

Klusdienst voor binnen en buiten

Een klusdienst die al uw interieurdromen in de praktijk omzet: dat is de grote troef van Stijl in Huis. Van zodra we samen de plannen voor uw nieuwe ruimte hebben opgesteld, gaat Kristof aan de slag met de inrichting. Uiteraard indien u dit zelf verkiest: wenst u met een andere inrichter te werken? Dat kan perfect!

Kwaliteitsgarantie? Wij werken alleen met kwaliteitsproducten: Trimetal en (krijtverf) aBBondanzA. Bovendien hebt u dankzij ons geen extra vakmannen zoals loodgieters of elektriciens nodig voor de kleinere aanpassingen.

Klusdienst voor elk project

Start u binnenkort met een interieurproject?
Laat dan ook de uitvoering van de klussen aan Stijl in Huis over. Samen maken we er – letterlijk – iets moois van! Neem gerust contact op met ons!

VERF- EN BEHANGWERKEN

Eenmaal uw favoriete interieurelementen gekozen, blijft Stijl in Huis graag uw partner voor de concrete uitwerking van deze plannen. Bijvoorbeeld wat de verf- en behangwerken betreft. Dit zijn vaak delicate klussen die veel vakmanschap vragen en weinig of geen ruimte voor foutjes toelaten. Laat die daarom gerust over aan onze klusdienst!

REALISATIES

BUITENKLUSSEN

Interieuradvies en -decoratie mag dan onze grote specialiteit zijn, dat neemt niet weg dat Klusdienst Kristof u ook graag buiten een handje helpt. Moet er een brievenbus of klinkerpad worden geplaatst? Wilt u een decoratief element in de buitengevel realiseren? Of verfraait u graag uw terras met krijtverf? Reken op ons!

REALISATIES

MEUBELRENOVATIE

Stijl in Huis én Klusdienst Kristof hebben een zwak voor bestaande meubels en hoe die in een nieuw interieur een tweede leven te geven. Niet alleen integreren wij graag uw eigen meubels, we gaan even goed samen met u langs bij een kringloopwinkel om daar de nodige inspiratie op te doen. Wij stellen de meubels vervolgens helemaal op punt (bijvoorbeeld met aBBondanza-krijtverf), zodat ze weer helemaal als nieuw ogen!

REALISATIES

ALGEMENE KLUSSEN

In uw interieur primeren uiteraard de decoratieve elementen, die uw persoonlijkheid 100 procent uitstralen. Maar daarnaast zijn ook de dagdagelijkse en functionele elementen van groot belang. Klusdienst Kristof installeert die graag voor u. Toilet of nieuwe vloer plaatsen? Gyproc-wanden zetten? Houten plinten voorzien? Wij doen het met de grootste zorg.

REALISATIES